El nostre equip

CONEIX L'EQUIP QUE FORMA L'ESCOLA

La nostra escola es diferència de la resta perquè ofereix un plantejament educatiu que prioritza l’atenció als alumnes de manera individualitzada i partint dels seus propis interessos, curiositats i motivacions, treballant en grups reduïts i dirigits pels millors professionals en cada matèria.

Objectius

LA NOSTRA FILOSOFIA

L’Escola Ermengol és una escola adreçada a la comunitat i té la finalitat de transmetre la passió i l’amor per l’art en general i pel dibuix en particular. Treballem a partir de dos vessants: una destinada a nens de 4 a 13 anys, i una altra destinada a joves i adults sense límit d’edat. Cadascuna d’elles tindrà un enfocament pedagògic diferent amb característiques pròpies, però sempre sota els mateixos criteris educatius i filosòfics de l’escola.

La nostra escola es direrencia de la resta perque ofereix un plantejament educatiu que prioritza l’atenció als alumnes de manera individualitzada i partint dels seus propis interessos, curiositats i motivacions, treballant en grups reduïts i dirigits pels millors professionals en cada matèria.

Els criteris metodològics de la nostra escola promouen en els més petits l’expressió creativa i imaginativa a través de totes les seves capacitats plàstiques, respectant les seves necessitats i característiques particulars. A través de l’ensenyança de les tècniques del dibuix i la pintura, pretenem el desenvolupament expressiu dels nens/es i joves mitjançant l’art. Alguns dels valors imprescindibles en la nostra pràctica educativa són el compromís, la participació, la responsabilitat compartida, la tolerància, la cooperació, la integració, la cooeducació i tots aquells valors que afavoreixen la convivència en la societat. Estem convençuts que l’educació en valors fomenta el desenvolupament del pensament, la capacitat per a l’anàlisi crític i l’afectivitat.

El pla educatiu d’aquesta escola recull de manera explícita els valors subjacents que impregnen la seva activitat educativa.

El treball artístic amb els adults es basarà en la programació de tallers d’especialització en diversos camps i disciplines artístiques, i per diferents nivells de coneixement. La pràctica educativa també es durà a terme de manera molt personalitzada en grups reduïts i sota els mateixos principis pedagògics.

Els nostres objectius són:
– En el treball amb nens/es i joves de fins a 16 anys:
· Apropar als infants al món de l’art i la cultura
· Facilitar estratègies plàstiques d’expressió
· Facilitar tècniques de dibuix i pintura
· Fomentar la capacitat creativa i imaginativa
· Motivar la participació i el gaudi en l’activitat artística
· Promoure l’autoestima
· Fomentar valors com el companyerisme, el treball en equip, la integració, la tolerància, el respecte, la igualtat, etc.

– En el treball amb els adults:
· Apropar als alumnes al món de l’art i la cultura
· Proporcionar aprenentatges específics dins del món de les arts plàstiques
· Motivar la participació i el gaudi en l’activitat artística
· Facilitar tècniques i estratègies plàstiques
· Donar eines per facilitar la inserció laboral

 

Petits

Cursos artístics extra-escolars per nenes i nens de 4 a 13 anys. Aprenem dibuix, pintura, escultura,… pero sobretot aprenem a gaudir de l’art.

Més informació

Grans

Cursos artístics pràctics per majors de 14 anys, sense límit d’edat. Diferents disciplines amb els millors professionals guiant de forma personalitzada.

Més informació

Espai

Tallers, xerrades, cinefòrum i altres activitats relacionades amb el món de l’art plàstic obertes a tothom.

Més informació

 

Galeria

AIXÒ ÉS EL QUE FEM

Col·laboradors

EL NOSTRE SUPORT

 

Contacte

CONTACTA AMB NOSALTRES
Telèfon / 973 043 219
E-mail / escola@ermengol.com
Adreça Lleida / Corregidor Escofet 74, 1r 1a
Adreça Balaguer / Carrer del Pont, 61